Kwaliteitskring Gelderland bezoekt Leertouwer

16 maart 2016, Nieko Versteeg
Kwaliteitskring Gelderland bezoekt Leertouwer Kwaliteitskring Gelderland bezoekt Leertouwer Kwaliteitskring Gelderland bezoekt Leertouwer

Op donderdag 17 maart is de Kwaliteitskring Gelderland te gast bij Leertouwer. Naast een inhoudelijk programma zal René van der Boon een rondleiding verzorgen door het gebouw van Leertouwer. De kring heeft tot doel het faciliteren en stimuleren van de kennisuitwisseling tussen de leden op het gebied van KAM-zorg, -management en -systemen. Er wordt een actief netwerk en ontmoetingsplatform geboden voor medewerkers, ondernemers en professionals uit het vakgebied.

 

De Kwaliteitskring Gelderland is een actieve, onafhankelijke vereniging van en voor vertegenwoordigers van zowel profit als non-profit organisaties in Gelderland op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Leden komen uit de sectoren industrie, dienstverlening, opleidingsinstellingen, certificerende instanties en adviesorganisaties. In de persoon van Wim Boon, onze de kwaliteit-, arbo en milieu coördinator- is Leertouwer lid van de vereniging. Meer informatie is te vinden op de website.

 

Reageren

Reacties

Naar boven