Klant centraal op nieuwe website Leertouwer.nl

19 mei 2015, Leertouwer b.v.
Klant centraal op nieuwe website Leertouwer.nl Klant centraal op nieuwe website Leertouwer.nl Klant centraal op nieuwe website Leertouwer.nl

Alles klaar? Dan kan de 'schakelaar' om. De nieuwe website van Leertouwer is een feit! Een totaal nieuw design, gecombineerd met een innovatieve sitestructuur. Hiermee is Leertouwer.nl een super gebruiksvriendelijke website én klaar voor de wereld van morgen.

“Deze website zet je als bezoeker écht centraal. In de wirwar van technische mogelijkheden, brengt leertouwer.nl overzicht en duidelijkheid. We maken direct de vertaalslag voor jou als klant: what’s in it for me?”, zo vertelt Pim van de Beek, manager Communicatie & Marketing bij Leertouwer.

Makkelijk vinden wat je zoekt

Vanaf de start van het project staat de verwachting en wens van de klant centraal. Dat resulteert onder meer in een heel andere sitestructuur dan gebruikelijk. Pim: “Samen met internetbureau Phoundry lukte het om de enorme variatie van diensten in totaal verschillende markten tóch ordelijk te presenteren. En het resultaat telt: iedere bezoeker vindt wat hij of zij zoekt.”

Overzicht op desktop, tablet en mobiel

Cruciaal hierin was het overzichtelijke design. Geen ingewikkelde uitklapmenu’s. Maar strakke pagina’s waar je eenvoudig doorheen scrollt. De website is ook responsive en past zich moeiteloos aan op je desktop, tablet én mobiel.“Je hebt dus dezelfde website met hetzelfde gemak op al je devices.”

Wat vind je ervan?

Aan deze nieuwe website is lang en zorgvuldig gewerkt. We zijn benieuwd wat je van het resultaat vindt. En misschien kom je wel ergens een foutje tegen. We horen graag je reactie, tip of opmerking!

 

Reageren

Reacties

Naar boven