Kansen in thuiszorg

15 januari 2016

Brancheorganisatie UNETO-VNI heeft Maarten van der Boon gevraagd tijdens de VSK Beurs 2016 zijn visie te delen over het onderwerp 'Kansen in thuiszorg'.

De thuiszorg staat op z’n kop. De overheid duwt de zorgbehoefte steeds meer naar de burger en markt. En dat in een tijd waar de getallen van vergrijzing en ontgroening ons doen duizelen. De maatschappij is op weg naar een thuiszorg-infarct. Gaat de techniek dit voorkomen? Welke kansen zijn er voor het installatiebedrijf? Maarten van der Boon brengt kort de ontwikkelingen in beeld van de thuiszorg en neemt u mee in de marktkansen die ontstaan. Een boodschap waarin innovatief ondernemen, marketing en communicatie centraal staan. Alles met een onderbouwde knipoog naar techniek.

Bent u erbij? 
Lees hier meer over de VSK Beurs en hoe u deze kunt bezoeken. Maarten van der Boon geeft de presentatie op 3 en 5 februari van 13.00 - 13.35 uur in de Marijkezaal van de Jaarbeurs. Onder de aanwezigen verloot Maarten op beide dagen één exemplaar van het nieuwe boek ‘Van Maken naar Raken’ van Marjet Rutten.

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven