KNX-project van Leertouwer in winkelcentrum Rotterdam maakt kans op KNX Professionals Award

12 augustus 2015, Leertouwer b.v.
KNX-project van Leertouwer in winkelcentrum Rotterdam maakt kans op KNX Professionals Award KNX-project van Leertouwer in winkelcentrum Rotterdam maakt kans op KNX Professionals Award KNX-project van Leertouwer in winkelcentrum Rotterdam maakt kans op KNX Professionals Award

Wij zijn één van de kanshebbers voor de prestigieuze KNX Professional Award! Afgelopen jaar voerden we een uitdagend project uit in Winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam. De falende Batibus-installatie vervingen wij in heel korte tijd door een gebruiksvriendelijk KNX-systeem.

De uitdaging

Het winkelcentrum gebruikte nog een systeem uit 1994. Dit gaf steeds meer problemen en wij werden gevraagd dit te vervangen voor een eigentijds systeem. Het kostte ons zes weken om de Batibus-bedrading en -componenten te vervangen en de complete programmering in KNX te doen. Tijdens de werkzaamheden bleven de winkels gewoon open en merkte het winkelend publiek er niets van.

Het resultaat

Het resultaat is een bedrijfszeker en toekomstvast systeem met veel meer mogelijkheden dan voorheen. Lees hierover meer op deze referentiepagina. Al met al maakt dit nieuwe systeem het de beheerder veel makkelijker. De slag die we hier konden realiseren geeft ons energie, energie door techniek. Trots zijn we dan ook dat dit uitdagende project nu ook genomineerd is voor de KNX Professionals Award.

Jouw stem telt

Naast de Award die de jury uitreikt, kun jij met jouw stem bepalen wie de KNX Publieksprijs wint. Help jij ons aan een goede uitslag? Kies hier jouw top-3 uit de tien ingezonden projecten. De bekendmaking van de winnaars van de KNX Publieksprijs en de KNX Professionals Award is tijdens de beurs Elektrotechniek 2015. Wordt de prijs van 2015 de volgende in de reeks KNX-Awards die Leertouwer al won in 2005 en 2010?

- Lees hier meer over dit project -

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven