Jasper Coppes neemt afscheid van Conview Care

31 januari 2018
Jasper Coppes tijdens TV opnames voor Conview Care Jasper Coppes tijdens TV opnames voor Conview Care Jasper Coppes tijdens TV opnames voor Conview Care

Archief foto: Jasper Coppes in aktie tijdens video opnames voor Conview Care

Per 15 februari vertrekt Jasper Coppes bij Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer. Hij was vanaf de start van Conview Care in verschillende functies actief in het team. Het laatste jaar in de rol van Projectmanager Zorg.

Directeur René van der Boon: “De inzet van Jasper voor Conview Care tijdens de opstart en doorontwikkeling is heel bepalend geweest voor het succes. We zijn nu met Conview Care deze fase ontgroeid en gaan de dienstverlening nu verder professionaliseren en verfijnen. Het is jammer dat Jasper daar geen deel meer van uitmaakt. Uiteraard respecteer ik zijn keuze en feliciteer Wentzo oprecht met deze aanwinst voor hun bedrijf.”


Jasper Coppes gaat een nieuwe uitdaging in de techniek aan: “Bij mijn nieuwe werkgever ga ik als sales consultant klanten adviseren over hun complexe WLAN infrastructuren. Ik kijk met trots terug op wat we hebben gepresteerd de afgelopen 5 jaar bij Conview Care. Zoals bijvoorbeeld het winnen van de Smart Homes Award. Ik heb nu zin om mijn kennis te verbreden en echt iets nieuws te gaan doen. Daarom heb ik voor deze uitdaging buiten de zorgtechnologie gekozen.”


Tot er een geschikte opvolger is gevonden worden de taken van Jasper Coppes binnen het Conview Care team opgepakt. De vacature is binnenkort te lezen op www.werkenbijleertouwer.nl.

Naar boven