IP-Connected is verhuisd... maar niet ver

07 december 2020, Cora Koppelaar
team van IP-Connected team van IP-Connected team van IP-Connected

team IP-Connected op de foto hierboven: Chris van Tonder, Job Kunst, Martin van der Poel, Esther Kleijer, Barry van den Brink, Jessica van Ruitenbeek, Iwan van den Hudding.

IP-Connected is ontstaan vanuit Leertouwer met de extra drive en expertise van Job Kunst en Martin van der Poel. IP-Connected is aanbieder van IP gebaseerde connectiviteitsoplossingen waarover diensten als telefonie en internet geboden worden. Dit (zuster)bedrijf is gevestigd in het pand van Leertouwer. Pas zijn ze verhuisd naar een mooie nieuwe plek in het pand van Leertouwer: de 'punt'.

Activiteiten IP-Connected

IP-Connected is aanbieder van IP gebaseerde connectiviteitsoplossingen: bijvoorbeeld telefonie, internet, datacenters, infrastructuur, remote en online. Maar het is meer, het verbindt apparaten, diensten en mensen. De toekomst van IP biedt onbegrensde mogelijkheden. Die maken ze graag eenvoudig beschikbaar. Daarbij bieden we persoonlijke aandacht en ondersteuning. Maar vaak wil je het zelf regelen, dat kan ook in een degelijke selfservice. In IP-Connected combineert de kennis en expertise van Leertouwer met de specifieke IP kennis van het hele team. Dit mooie team is de basis van IP-Connected.

Link naar IP-Connected website

 

Reageren

Reacties

Naar boven