Even voorstellen: Reinder Stegmeijer

20 maart 2019
Even voorstellen: Reinder Stegmeijer Even voorstellen: Reinder Stegmeijer Even voorstellen: Reinder Stegmeijer

Onze nieuwe serviceco√∂rdinator ICT stelt zich graag voor. "Leertouwer is een bedrijf met een nuchtere, maar vooruitstrevende kijk op techniek. Dat vertolkt zich in goede dienstverlening en duurzame oplossingen."

"Mijn roots liggen in het noorden van het land en vanwege mijn werk ben ik in Veenendaal beland. Ik heb voor Leertouwer als werkgever gekozen omdat we hier een nuchtere, maar vooruitstrevende kijk op techniek hebben. Dat vertolkt zich in goede dienstverlening en duurzame oplossingen.

Van jongs af aan heb ik enorm veel passie voor techniek. Vanuit verschillende functies heb ik gemerkt dat de kant van serviceverlening het beste bij mij past. Die combinatie maakt dat ik er veel voldoening uit haal om voor klanten een goede oplossing te vinden voor hun vraag.

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de telecommunicatie. Ik ben begonnen als installateur dus heb ik de hele ontwikkeling in de telefonie meegemaakt. Van analoge netlijnen tot aan de VOIP telefonie met diverse gekoppelde apparatuur en diensten. De vuurdoop van de eerste mobiele telefonie met het eerste ATF mobiele telefonie netwerk was ook heel interessant. Ik heb ervaring opgedaan om voor KPN de eerste voorlopers van de huidige VOIP telefonie te mogen installeren en supporten. Voor de kenners, dat ging om ZIPBxl en OPIB. Daarnaast heb ik de ontwikkeling van de internetverbindingen meegemaakt. Deze spelen tegenwoordig een belangrijke rol bij telefonie. Prachtige ontwikkelingen die nog steeds verder gaan vanwege de grotere bandbreedte van het internet.

Neem gerust contact met mij op! "

Bekijk hier de persoonlijke pagina van Reinder Stegmeijer.

 

Reageren

Reacties

Naar boven