Energiezuinige ledverlichting voor Ballonfiësta Barneveld

04 augustus 2015, Leertouwer b.v.
Energiezuinige ledverlichting voor Ballonfiësta Barneveld Energiezuinige ledverlichting voor Ballonfiësta Barneveld Energiezuinige ledverlichting voor Ballonfiësta Barneveld

Als op 19 augustus de Ballonfiësta in Barneveld losbarst, staat het evenemententerrein in ander licht. De organisatie beschikt namelijk over nieuwe, energiezuinige ledverlichting.

“Al jaren gebruikten we ruim 300 gloeilampen rondom het evenemententerrein. Maar deze waren aan vervanging toe”, zo ligt Jan de Haan, coördinator terreininrichting toe. “Dat was direct een mooi moment om onze verlichting te verduurzamen.” Daarom informeerde De Haan bij technisch dienstverlener Leertouwer naar de mogelijkheden van ledverlichting.

Dankzij de inzet en medewerking van Leertouwer krijgt Ballonfiësta Barneveld nu energiezuinige led-lampen. De Haan: “Een erg mooi gebaar waar we zeer dankbaar voor zijn.” René van der Boon, directeur van Leertouwer, is blij het Barneveldse evenement hiermee te helpen: “Naast het feit dat wij de Ballonfiësta al jaren sponsoren, dragen we op deze manier ook een steentje bij aan het verduurzamen van Ballonfiësta Barneveld. Dat geeft ons energie!”

Op de foto de situatie met de verouderde gloeilampen (foto: Fred Dorfel, bew. Leertouwer)

 

Reageren

Reacties

Naar boven