Een fantastische jubileum feestweek

05 april 2019, Cora Koppelaar
Relatieevent ter ere van het 90-jarig bestaan van Leertouwer Relatieevent ter ere van het 90-jarig bestaan van Leertouwer Relatieevent ter ere van het 90-jarig bestaan van Leertouwer

Gisteren kwamen er ontzettend veel relaties ons bezoeken om het feest mee te vieren. Van maandagochtend 1 april tot en met vrijdagavond 5 april viert/vierde Leertouwer haar 90-jarig jubileum. Wat een fantastische week was het tot nu toe! 

Gisteren vierden onze relaties het feest met ons mee. Onze festivaltent werd perfect benut met... veel gezelligheid, goede gesprekken, nieuwe connecties maken, een inspirerende spreker, heerlijk eten en drinken en natuurlijk een genietende directeur René van der Boon. Want we kijken allemaal met enthousiasme terug op onze feestweek. Ontzettend bedankt voor alle berichten, giften voor het goede doel en ieders komst en inbreng!

Afgelopen week werkten we gewoon door, om de feestelijkheden heen. Volgende week leggen de focus weer op de technische uitdagingen in onze werkgebieden: wonen, werken, zorg en industrie. Graag tot spreeks!

 

Reageren

Reacties

Naar boven