Dankzij zorgtechnologie prijs 'Beste nachtwerkgever 2015' voor Norschoten

01 mei 2015, Leertouwer b.v.
Dankzij zorgtechnologie prijs 'Beste nachtwerkgever 2015' voor Norschoten Dankzij zorgtechnologie prijs 'Beste nachtwerkgever 2015' voor Norschoten Dankzij zorgtechnologie prijs 'Beste nachtwerkgever 2015' voor Norschoten

Dankzij onze zorgdomotica Conview Care is Norschoten verkozen tot beste nachtwerkgever van het jaar 2015! Een enorme waardering voor de projecten die wij samen met Norschoten realiseerden. 

"Hier zijn we best trots op", zegt Bertha van de Kuilen namens het verpleeghuis. "Zeker als je ziet wie deze erkenning vorig jaar ontving, doen we het best goed." Vannacht kreeg zij een oorkonde en beker overhandigd. Deze verkiezing wordt elk jaar gehouden door Déhora Consutancy Group uit Amsterdam in het kader van de 'nacht van de arbeid.' Vorig jaar werd het Universitair Medisch Centrum in Groningen uitgeroepen tot beste nachtwerkgever.

Voor de prijs waren dit jaar vijf instellingen genomineerd. Norschoten doet het op gebied van de nachtzorg volgens het juryrapport met name goed op vlakken van kleinschaligheid, uitluistersystemen, het voorkomen van onnodig nachtwerk, het goed plannen van het werk en de veiligheid voor medewerkers. ,,Speciale vermelding in het rapport is er ook voor innovatie", zegt Van de Kuilen. ,,Zo hebben we in onze nieuwe dependance in Kootwijkerbroek een nieuw systeem waarbij een virtuele nachtronde is te volgen via de smartphone, een systeem mede-ontwikkeld door Leertouwer." Met de prijs wil de initiatiefnemer meer aandacht vestigen op het belang van goede nachtzorg.

Jasper Coppes, themaspecialist Zorg & Technologie bij Leertouwer feliciteert Norschoten met deze erkenning: "Extra mooi is natuurlijk dat we op deze manier erkenning krijgen voor onze visie dat zorgtechnologie écht iets bijdraagt aan het zorgproces. Dit resultaat spreekt voor zich."

 

Reageren

Reacties

Naar boven