Collega Ronnie strijdt voor ticket WorldSkills

21 november 2014
Collega Ronnie strijdt voor ticket WorldSkills Collega Ronnie strijdt voor ticket WorldSkills Collega Ronnie strijdt voor ticket WorldSkills

Vakkanjer Ronnie Verhoeks moet volgende week tijdens kwalificatiewedstrijden in Arnhem laten zien dat hij een plek in de Nederlandse selectie voor WorldSkills 2015 verdient.

In een onderling duel strijdt Ronnie Verhoeks met Patrick van de Vreede (Paree b.v. 's-Heerenhoek) om een startbewijs in de categorie Telematica/Infra. Deze tegenstander kent hij al van de Vakkanjerwedstrijd van afgelopen maart. Ronnie: “Het was toen heel spannend. Ik wist dat hij beter was, omdat hij al meer ervaring had. Maar intussen heb ik ook super veel geleerd. Ik ben ik er klaar voor en ga voor m'n kans!” De kwalificaties zijn op woensdag 26 en donderdag 27 november in Rijn IJssel (locatie Thorbeckestraat 6) in Arnhem. In totaal verschijnen 16 Vakkanjers aan de aftrap van de kwalificaties voor WorldSkills 2015, de wereldkampioenschappen voor jonge vakmensen.

Livestream

De kwalificaties zijn online te volgen via een livestream op devakkanjers.nl, met interviews, wedstrijdbeelden, battles en de bekendmaking van de Vakkanjers die naar WorldSkills gaan. Kijk ook op facebook.com/vakkanjers voor updates vanuit Vlissingen en Arnhem. Publiek is op alle wedstrijddagen de hele dag welkom om de kwalificaties van dichtbij mee te maken.

Programma

De Vakkanjers starten om 8.00 uur. Op woensdag 26 november duurt de wedstrijd tot 20.45 uur. Op donderdag duurt de wedstrijd tot 16.00 uur, met een ‘live’ battle tussen de kandidaten in de laatste twee wedstrijduren. De bekendmaking van de Vakkanjers die zich hebben geplaatst voor WorldSkills 2015 is aansluitend om 16.30 uur. Met hun vakmanschap en prestaties zijn de Vakkanjers hét visitekaartje van de technieksector in Nederland en rolmodellen voor jongeren die hun profiel- of studiekeuze nog moeten maken. Volg de Vakkanjers op Facebook.com/vakkanjers en www.devakkanjers.nl.

 

Reageren

Reacties

Naar boven