Certificaat NEN 7510 voor informatiebeveiliging behaald!

28 februari 2020, Cora Koppelaar
Het conview care team van leertouwer toont trots het NEN 7510 certificaat Het conview care team van leertouwer toont trots het NEN 7510 certificaat Het conview care team van leertouwer toont trots het NEN 7510 certificaat

Leertouwer is nu met Conview Care 'NEN 7510: 2017' gecertificeerd! Conview Care is onze merkonafhankelijke domotica-oplossing voor de zorg.

We denken goed na over alle risico’s bij informatiebeveiliging. Het omgaan met persoonsgegevens en de toegankelijkheid van informatie via ICT systemen is uiterst belangrijk. Zeker in de zorgsector waar Conview Care actief is. Daarom zijn we erg blij dat we aan de nieuwste Nederlandse norm voor informatiebeveiliging voldoen, de 2017 versie van NEN 7510. Het is niet verplicht om het certificaat te halen, maar om zorgvuldig te werken hechten we er veel waarde aan. En nu dus: in the pocket! Gefeliciteerd collega’s; van links naar rechts: Jan de Ridder, Wim Boon, Marcel van Kreuningen, Tim van Santen, Vincent Babay, René van der Boon (directeur), Edwin Hattuma en Djowi Derks. Zij werken voor het Conview Care-team en zijn terecht trots op het behalen van dit mooie resultaat. 

 

Reageren

Reacties

Naar boven