Afstudeerder Djowi Derks in de race voor SpinAward

26 februari 2016, Nieko Versteeg
Afstudeerder Djowi Derks in de race voor SpinAward Afstudeerder Djowi Derks in de race voor SpinAward Afstudeerder Djowi Derks in de race voor SpinAward

Djowi Derks werkt bij Leertouwer aan zijn afstudeerdscriptie. Zijn onderzoek is erop gericht om een kwaliteitsimpuls te realiseren voor de gebruikers van Conview Care, onze oplossing voor de zorg. Centraal in deze oplossing staat het optimaliseren van het zorgproces en de verbetering van kwaliteit van leven. Dit sluit heel mooi aan bij het project MOODRUNNERS waar Djowi nu naast zijn werkzaamheden bij Leertouwer mee bezig is. Samen met aan aantal medestudenten werkt hij aan dit opvallend initiatief wat in beeld is gekomen voor de SpinAward Young Talent.

De Spin Awards zijn prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om te stemmen op het project MOODRUNNERS. Dat kan nog tot en met 6 maart.

Info & stemmen

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven