90-jarig jubileum Leertouwer start met feestelijk ontbijt

01 april 2019, Freek Wolff - Barneveldse Krant
Leertouwermedewerkers aan lange tafels genieten van het jubileumontbijt Leertouwermedewerkers aan lange tafels genieten van het jubileumontbijt Leertouwermedewerkers aan lange tafels genieten van het jubileumontbijt

Maandagochtend 1 april 2019 startten de 180 medewerkers van Leertouwer met een feestelijk en gezellig ontbijt. Dit was ter ere van het 90-jarig jubileum van Leertouwer.

Leertouwer viert deze week het 90-jarig jubileum. Maandagochtend schoven alle 180 medewerkers aan voor een jubileumontbijt. 'Boerenkapel De Barre Bloazers' begon om zeven uur te spelen, dus de feeststemming zat er al vroeg in, vertelt communicatieadviseur Nieko Versteeg. Na het ontbijt presenteerden enkele 'Leertouwerianen' op de catwalk de nieuwe werkkledinglijn van het bedrijf. Daar vertellen we binnenkort nog wat meer over. De komende dagen staan er nog meer jubileumactiviteiten op het programma. Woensdagmiddag is er bijvoorbeeld het Kids Tech Festival met twaalf verschillende techniekworkshops. 'Met 250 deelnemers zitten we helemaal vol,' vertelt Nieko Versteeg. 

 

 

Reageren

Reacties

Naar boven