17 jubilarissen bij Leertouwer in het zonnetje

06 november 2015
17 jubilarissen bij Leertouwer in het zonnetje 17 jubilarissen bij Leertouwer in het zonnetje 17 jubilarissen bij Leertouwer in het zonnetje

Tijdens een feestelijke jubileumbijeenkomst in Hotel Overbosch in Garderen huldigde Leertouwer vrijdagavond 30 oktober maar liefst 17 jubilarissen.

Jan-Pieter Stitselaar, Wim Boon, Wijnand Kleijweg, Johan van Bochove en Kees van Luttikhuizen vierden hun 25-jarig jubileum bij de technisch dienstverlener uit Barneveld. De medewerkers Geerling uit de Bosch, Jan Stroomberg, Gerard van Beek, Jan Veldhuizen, Dirk van Grootheest, Walter van Milgen, Gerard van de Beek, Monique Groenevelt-van Drie, Simon van Boven, Ronald van de Belt, Marco van der Velde en Joey van de Vliert werken inmiddels 12,5 jaar bij Leertouwer. Alle jubilarissen werden door directeur René van der Boon van harte gefeliciteerd. 

Ieder jaar viert Leertouwer de jubilea. “Erg belangrijk”, zo zegt Van der Boon. “Want het zijn bijzondere gebeurtenissen. We zijn blij en dankbaar dat we kunnen bouwen op onze medewerkers. We hopen dat de jubilarissen zich nog lang voor Leertouwer en haar klanten in kunnen zetten.”

Jubilarissen: 25 jaar bij Leertouwer Jubilarissen: 12,5 jaar bij Leertouwer

 

Reageren

Reacties

Naar boven