Martijn Zijlstra versterkt team van Conview Care van Leertouwer

03 oktober 2016, Nieko Versteeg

Vanaf 1 oktober is Martijn Zijlstra de nieuwe accountmanager bij Leertouwer binnen het team Conview Care. Er is veel animo voor de domotica-zorgoplossingen die Conview Care biedt. Met de komst van Zijlstra wil Conview Care haar slagkracht verhogen en soepel inspelen op de toenemende vraag vanuit de zorgmarkt.

“We zijn erg enthousiast over de komst van Martijn.” vertelt Jasper Coppes, themaspecialist Zorg & Technologie bij Leertouwer. “Na het winnen van de Smart Homes Award en een aantal zeer succesvolle implementaties merken we dat de vraag naar onze oplossing stijgt. Martijn is met zijn kennis van de zorgmarkt en zijn netwerk binnen de ouderenzorg de ideale aanvulling op het huidige team.”

Die kennis en ervaring heeft Zijlstra de afgelopen jaren opgedaan bij IQ Messenger waar hij aan de wieg heeft gestaan van het software platform. IQ Messenger en Conview Care werken intensief samen omdat dit softwareplatform één van de vaste elementen in de oplossingen van Conview Care is. Martijn Zijlstra: “Conview Care heeft vorig jaar de Smart Homes Award gewonnen dankzij een deskundig team waar ik mee samen heb gewerkt en waar ik me erg bij thuis voel. Ik zie in de praktijk dat er de komende jaren veel gaat veranderen in de ziekenhuizen en zorginstellingen. Ik kijk ernaar uit om met Conview Care een breed pallet aan oplossingen in te zetten die inspelen op de functionele behoefte van zorginstellingen. En dat doen we ook bij Conview Care op maat en merkonafhankelijk.”

Over Conview Care
Conview Care is een unieke domotica-oplossing van Leertouwer voor de zorg. De oplossing is volledig merkonafhankelijk én staat geheel ten dienste van het zorgproces. Het uitgangspunt van deze oplossing is de zorg, niet de techniek. De sleutel is simpel: gebruik technologie die past bij je zorgproces, gebaseerd op je zorgvisie. ‘Vitale zorg, flexibele technologie’ is daarom het motto. Leefcirkels, smart sensors, zorgalarmering en persoonsbeveiliging zorgen voor meer veiligheid, efficiëntere zorg en meer kwaliteit van leven voor cliënten.

 

Reageren

Reacties

Naar boven